20 maart 2025
Eguren Ugarta 2023
serveren bij: koude visschotels, zeevruchten, slaatjes, gevogelte.
gerechtje 1:
stukje zalm met een chaud-froid saus
Cantalouette blanc 2023
serveren bij: vis in roomsaus, kip, harde kazen.
Clos Pachem Licos 2021
gerechtje 2:
ravioli met ricotta en spinazie en sausje met zeevruchtenstaarten.
Serveren bij: vis en zeevruchten, groenten, zachte kazen, pasta, risotto, pizza.
La gloire de mon père 2021
Serveren bij: de lokale keuken, eendenmagret, wild in saus.
gerechtje 3
carpaccio
Valpolicella ripasso
Serveren bij: gekookt vlees, konijn, rood vlees en kaas.
gerechtje 4
een stoofschoteltje van varkensvlees en een champignonsaus met rozemarijn
Clos de Pachem Cami de la mina 2019
Serveren bij: rood vlees, wild, stoofpotjes, groentenlasagne, geitenkaas
En nu zelf aan de slag: we mochten experimenteren met de volgende twee wijnen om wijn 6 te proberen evenaren, een blend van grenache en carignan.
Pachem 2020
100% grenache
Carinyena 2021
100% carignon