Fotogalerij Blenden van wijn

20 maart 2025

Eguren Ugarta 2023

serveren bij: koude visschotels, zeevruchten, slaatjes, gevogelte.

gerechtje 1:

stukje zalm met een chaud-froid saus

Cantalouette blanc 2023

serveren bij: vis in roomsaus, kip, harde kazen.


Clos Pachem Licos 2021

gerechtje 2:

ravioli met ricotta en spinazie en sausje met zeevruchtenstaarten.

Serveren bij: vis en zeevruchten, groenten, zachte kazen, pasta, risotto, pizza.


La gloire de mon père 2021

Serveren bij: de lokale keuken, eendenmagret, wild in saus.

gerechtje 3

carpaccio

Valpolicella ripasso

Serveren bij: gekookt vlees, konijn, rood vlees en kaas.


gerechtje 4

een stoofschoteltje van varkensvlees en een champignonsaus met rozemarijn

Clos de Pachem Cami de la mina 2019

Serveren bij: rood vlees, wild, stoofpotjes, groentenlasagne, geitenkaas


En nu zelf aan de slag: we mochten experimenteren met de volgende twee wijnen om wijn 6 te proberen evenaren, een blend van grenache en carignan.

Pachem 2020

100% grenache

Carinyena 2021

100% carignon